Hétvégi versenyajánló2015. szeptember 11. (péntek) 12:15 - biga

Túl vagyunk az Ultra-Trail du Mont-Blanc®-on illetve a Gore-Tex® Transalpine Run-on és beköszöntött az ősz is. De nem maradunk versenyek nélkül hiszen itthon és külföldön egyaránt szép számmal jönnek majd a megmérettetések. Ezen a hétvégén több külföldi versenyt is érdemes lesz figyelemmel kísérni hiszen magyar indulók is képviselik hazánkat.

Bieg 7 Dolin

121_3_800.jpg

Szombat hajnalban a lengyelországi Krynica Zdroj város főteréről rajtol a Hét Völgy terepfutóverseny, három különböző távval, (33, 66, 100 km). A leghosszabb távon a Salomon magyar kiválósága Kiss Miklós is rajthoz áll és nem lesz könnyű dolga, hiszen a verseny egyben a lengyel ultramaratoni bajnokság is, ezért a lengyel terepfutás színe-java ott lesz a rajtnál.

A verseny hivatalos oldala

 

Sellaronda Trailrunning

121_1_800.jpg

Az olaszországi Canazei városkája ad otthont a Salomon Trail Tour Italia ötödik, egyben a sorozat befejező állomásának a Sellaronda Trailrunning-nak. A kiváló olasz futók mellett a Allaga Tamás, Szabó Áron, Koós Krisztián trió is szerencsét próbál az 59 km-es pályán amin majd 3378 m szintemelkedést kell legyűrniük. A rajt hajnali öt órakor.

A verseny hivatalos oldala

 

Tor Des Geants

121_2_800.jpg

A Mont-Blanc olasz oldalán az Aosta völgyiek gondoltak egy nagyot és megalkották az általuk vélt leghosszabb, legnehezebb terepfutó rendezvényt. Talán csak a franciákra szerettek volna rátromfolni pár héttel az UTMB után. Talán nem, de az biztos, hogy a 330 km, 24000 m szintemelkedés több mint tiszteletet parancsol. Nem a "gyorslábú" futók pályája ez. Rajt Courmayeurból, vasárnap délelőtt 10 órakor.

A verseny hivatalos oldala

 

Vissza