Sunday patrol - Starsky & Hutch történetei a terepfutás kacskaringós ösvényein2015. november 23. (hétfő) 16:27 - starsky_gery

So, hívott múltkor Hutch, hogy we should go for a sunday patrol in the pills. Mondom why not, wrongdoerek mindenhol vannak. Two bükk tree-nél kezdtünk. És már olyan famous-ök vagyunk, hogy külön fotós is jött velünk az elejére. The B.I.G SZ.A.SZ.A, a celebrityk fotósa! Pedig meg sem hirdettük a világhálón, hogy jöjjenek futni velünk miközben mi tanácsokat osztunk.

126_6_800.jpg

First megnéztük a Iron Gate-et, Ide nem vezet marked route, de azért felmásztunk pár kép erejéig. Cool volt. Az idő is. Majd innen felmentünk a Bandit Rocks-hoz, csak, hogy stílusosak legyünk. De nem volt ott egy árva Trail addict sem, akiket jól lefüleltünk volna. Kattintottunk, aztán tovább Beat Rock-ra, a Hungrianek szívcsakrájához. Itt már nem kellett énekelni, hogy Let it snow, let it snow, volt belőle elég. Itt sem lláttunk senki érdekest, csak egy két tényleg piti pénzbehajtót, akik a parkolni vágyókat zsarolgatták, de hagytuk őket futni ezúttal. Lekrúzoltunk Dömösre, aztán felhikingoltunk a Preacher Seat-re. Olyan fog volt, még a Danube Turn-t is alig láttuk. Jött a Little Rigó, meg egy-két grandturismo. Innen már csak Blue Line-t követtük, számomra a Sikáros field-től egy új részen, nagyon lájkoltam. Újra a Heart Csakra, aztán le a verdákhoz. Kicsit muddy volt, kicsit snowy, de jól esett nagyon.

Click! 

26_5_t 26_7_t 26_1_t 26_2_t 26_3_t 26_4_t
     
Vissza